Ημερομηνία

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη

Σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την επωνυμία «ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.».

Ο νέος αυτός αναπτυξιακός οργανισμός δημιουργήθηκε για να καλύψει την  ανάγκη της ύπαρξης ενός σοβαρού και αξιόπιστου φορέα διαχείρισης και υλοποίησης αναπτυξιακών έργων υποδομής, αστικής ανάπλασης, κοινωνικών δράσεων καθώς και για την αξιοποίηση και υλοποίηση εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σε διαδημοτικούς ή περιφερειακούς σκοπούς.

Μοναδικός σκοπός του είναι, μέσα από διαφανείς διαδικασίες, να παράγει έργο το οποίο θα προσφέρει στην προώθηση και τη στήριξη της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων, της Αργολίδας, της Αρκαδία, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Για να αναδειχθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε τόπο, όπου θα προσφέρει υγιή και ασφαλή διαβίωση και θα αναπτύσσεται διαρκώς κοινωνικά, οικονομικά, με κοινωνική συνοχή και όραμα για τους πολίτες της.

Το σύνολο των ενεργειών και των δράσεών μας θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας, για την καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών και τη διαμόρφωση αμερόληπτης κρίσης, η οποία οδηγεί πάντοτε στη δημιουργική κριτική.

Ο Πρόεδρος του «ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.».                                             

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου